Έγραψε το limnosreport.gr για εμάς: Web Designer / Developer. ΣΗΜΕΡΑ Ανοικτή συζήτηση για ένα πρωτοποριακό επαγγελματικό πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου!

Ανοικτή συζήτηση ενημέρωση μέσω zoom έχει την Τετάρτη 13/10/2021 και ώρα 18:00 – 21:00 το Aegean Digital   που είναι ένας φορέας ανάπτυξης και παροχής επιμορφωτικών προγραμμάτων στους τομείς της Ψηφιακής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Διακυβέρνησης

\\"\\"

Η πρόσβαση στην εκδήλωση είναι δωρεάν , δεν απαιτείται κάποια εγγραφή ή κωδικός και απλά κάνετε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο

 

https://us02web.zoom.us/j/85498437369

 

όπου θα περιμένετε στο waiting room του zoom μέχρι να δώσει έγκριση η διαχειριστική ομάδα του event.

 

Την φιλοξενία της διαδικτυακής εκδήλωσης έχει αναλάβει το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων που έχει αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή δεδομένου ότι ο ιδρυτικός του σκοπός είναι η στήριξη και ανάδειξη της βαρύτητας των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την έρευνα θεωρώντας ότι αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί.

 

Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από την DreamWeaver.Gr , μια από τις παλαιότερες εταιρείες στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων και της κατασκευής eshop  η οποία θα παρέχει μια σειρά δωρεάν παροχών στους σπουδαστες του προγράμματος όπως domain name, web hosting, εγκατάσταση πλατφόρμας όπως wordpress και opencart και μια σειρά software και εκπαιδευτικού υλικού.

 

Την περίοδο αυτή τρέχουν τρία ενδιαφέροντα επαγγελματικά προγράμματα ,όλα μοριοδοτούμενα με ECVET και με το κύρος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πρόγραμμα Web Designer / Developer διάρκειας 12 μηνών, για τα οποίο μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ

 

Πρόγραμμα GDPR – Data Protection Officer διάρκειας 7 μηνών, για τα οποίο μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ

 

Πρόγραμμα Digital StoryTelling Expert  διάρκειας 9 μηνών για στελέχη επιχειρήσεων, digital marketers αλλά και εκπαιδευτικούς, για το οποίο μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ

 

 

Ο ακαδημαϊκά υπεύθυνος των τριών προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παν. Αιγαίου , Θανάσης Δαβαλάς , ο οποίος είναι παράλληλα και διευθύνοντας σύμβουλος στο Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων , μας δήλωσε ότι η ειδοποιός διαφορά των προγραμμάτων αυτών είναι η στενή σύνδεση τους με την αγορά και τις πραγματικές συνθήκες και απαιτήσεις αυτής.

 

Νομίζουμε ότι το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστήμιο Αιγαίου αξίζει θερμών συγχαρητηρίων για την διάχυση της τεχνογνωσίας και καινοτομίας στο Αρχιπέλαγος και σε όλη φυσικά την χώρα μας.

Rate this post