«Ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress 5 – Εισαγωγή στον Gutenberg»

Το best seller «Ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress» απέκτησε την ολοκαίνουργια 2η έκδοση του με τίτλο «Ανάπτυξη ιστοσελίδων με WordPress 5 – Εισαγωγή στον Gutenberg» και όπως και ο προκάτοχος του συνιστά ένα πολύτιμο εγχειρίδιο, αρωγό στην προσπάθεια και την εργασία κάθε web designer με WordPress.

Το «Εργαστήριο ΤΠΕ – Ήρων» και οι καθηγητές του, ως συγγραφική ομάδα και άνθρωποι του χώρου με πολύχρονη εμπειρία, είναι σε θέση να απαντήσουν σε όλα τα πιθανά ερωτήματα, ιδιαίτερα των νέων σχεδιαστών που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους, καθώς και να αναπτύξουν την θεματολογία, χρησιμοποιώντας πραγματικά παραδείγματα και περιπτώσεις.

Εάν είστε από εκείνους που δεν σταματούν να μαθαίνουν και να εξελίσσονται επαγγελματικά, αυτό το βιβλίο είναι γραμμένο για εσάς! Καλή ανάγνωση!

https://www.public.gr/product/anaptyksi-istoselidon-me-wordpress-5x/prod10188005pp/

ABOUT INSTRUCTOR

Ο Θανάσης Δαβαλάς είναι συνεργαζόμενος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο αντικείμενο της ανάπτυξης ηλεκτρονικών καταστημάτων και προώθησης ιστοσελίδων, καθώς και υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι μέλος της επιτροπής εκπαίδευσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου (Html.Gr).

Είναι ιδρυτής της DreamWeaver.Gr που παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και προ-ώθησης ιστοσελίδων από το 2001 και πρόεδρος του εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων, όπου συνεργάζεται με ελληνικούς και αμερικανικούς φορείς εκπαίδευσης και καινοτομίας για την ανταλλαγή γνώσης σε τομείς του επιχειρείν και της εκπαίδευσης.

Leave A Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *