Πανεπιστήμιο Αιγαίου σεμινάρια

ΚΕΔΙΒΙΜ Αιγαίου

Το κύρος του Πανεπιστημίου Αιγαίου δεν χρειάζεται συστάσεις.

Εμείς απλά στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία και εξασφαλίζουμε εκπτώσεις για τους σπουδαστές και πραγματικές συνθήκες ενασχόλησης.

Τα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το ΚΕΔΙΒΙΜ (ΚΕντρο Δια ΒΙου Μάθησης ) του είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πλέον επιτυχημένα στην Ελλάδα και προσφέρουν μια σειρά σεμιναρίων εξ αποστάσεως με το κύρος και την σφραγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με το AEGEAN DIGITAL και υποστηρίζει το τμήμα ποικιλοτρόπως με στόχο την 

ΚΕΔΙΒΙΜ Αιγαίου

Σεμινάρια Πανεπιστημίου Αιγαίου
από το ΚΕΔΙΒΙΜ Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου σεμινάρια. Τρέχουν ήδη η ξεκινούς τους προσεχείς μήνες τα ακόλουθα προγράμματα από το ΚΕΔΙΒΙΜ Αιγαίου:

Ένα σεμινάριο web design από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστήμιου Αιγαίου και το Aegean Digital που η έδρα του είναι το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σάμο. Υποστηρίζεται από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων DreamWeaver.Gr και το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων καθιστώντας το το πιο περιζήτητο επαγγελματικό πρόγραμμα στην κατηγορία του.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 05/09/2022 – 30/10/2022
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 01/11/2022 – 01/05/2023
ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ECVET: 18.00
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΔΑΒΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 390,00 €

 

Είτε ο στόχος σας είναι να γίνεται seo expert και να βοηθήσετε την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα eshop να ανέλθει στην πρώτη σελίδα της google είτε θέλετε να μάθετε να διαφημίζεται το web site σας στο google ads, στο facebook , στο instagram , στο youtube , στο tik tok και αλλού το πρόγραμμα αυτό έχει όπως και τα άλλα το κύρος του Aegean Digital και της dreamweaver.gr και του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων που το υποστηρίζουν.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 05/09/2022 – 10/01/2023
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 16/01/2023 – 17/04/2023
ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ECVET: 9.00
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΔΑΒΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 290,00 €

Η κυβερνοασφάλεια είναι το ζητούμενο της εποχής των νέων τεχνολογιών. Το πρόγραμμα αυτό σας εισάγει στις βασικές έννοιες του Cyber Security με το ακαδημαικό κύρος του Παν. Αιγαίου μέσω του Aegean Digital και σε πραγματικές συνθήκες μέσω της υποστήριξης της dreamweaver.gr και του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και την επαγγελματική τους εξειδίκευση στο αντικείμενο της διαδικτυακής ασφάλειας ιστοσελίδων και eshop.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 05/09/2022 – 30/11/2022
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 01/12/2022 – 01/03/2023
ΩΡΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ: 180.00
ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ECVET: 9.00
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: ΔΑΒΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 290,00 €

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σεμινάρια . Mε την υποστήριξη του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και της DreamWeaver.Gr

Ένα τμήμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστήμιου Αιγαίου με εξειδίκευση στους τομείς της Ψηφιακής Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Διακυβέρνησης που στελεχώνεται από διεθνούς επιπέδου εκπαιδευτές και ειδικούς στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, οι οποίοι προέρχονται από το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά και από συνεργαζόμενους φορείς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων νοιώθει την ανάγκη να στηρίξει ένα τμήμα που τόσα έχει προσφέρει , και κυρίως πολλά περισσότερα να προσφέρει , στην διάδοση των ΤΠΕ στην χώρα μας.

Στόχος

Στόχος μας είναι να εμπλουτιστεί η λίστα των σεμιναρίων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και να μην περιοριστεί μόνο σε ότι αφορά τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) αφού και τα σεμινάρια από άλλα επιστημονικά πεδία μέσω των ΤΠΕ γίνονται προσβάσιμα σε εσάς.

Θα χαρούμε λοιπόν να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και τυχόν απορίες που έχετε για κάθε επαγγελματικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και να σας παρέχουμε πληροφορίες , ενημέρωση και συμβουλευτική υποστήριξη απολύτως ΔΩΡΕΑΝ αν και εφόσον μπορούμε.

Να τονίσουμε ότι σε όλα αυτά τα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου δεν έχουμε απολύτως κανένα κέρδος και η συμμετοχή μας είναι καθαρά υποστηρικτική προς τους υποψήφιους σπουδαστές.

Σαν Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων παρέχουμε μια σειρά από σεμινάρια με πιστοποίηση είτε μόνοι μας είτε σε συνεργασία με πολλούς εκπαιδευτικούς και άλλους φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο μενού μας.

Στηρίζουμε λοιπόν το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Γιατί το ΚΕΔΙΒΙΜ Αιγαίου διαχέει την γνώση προς όλη την Ελλάδα όπως ακριβώς έκανε και κάνει διαχρονικά το Αιγαίο προς όλη την χώρα μας

Σεμινάρια Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συχνές ερωτήσεις

Το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων παρέχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε σπουδαστή χρήσιμους πόρους όπως web hosting, κατοχύρωση domain name καθώς και μια σειρά διαδικτυακών εργαλείων και βιβλιοθηκών. Παράλληλα μέσα από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων dreamweaver.gr συνεργάζεστε με επαγγελματίες κάνοντας την πιο ουσιαστική πρακτική άσκηση

Ναι που συνήθως είναι της τάξεως του 30%. Η έκπτωση που λαμβάνεται εσείς είναι η αμοιβή μας για την στήριξη που παρέχουμε.

Αυτός είναι ο στόχος μας. Φυσικά ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου που έχουν σχέση με τις Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφορίας στις οποίες είμαστε στοχοπροσηλωμένοι. Δεδομένου όμως οι τεχνολογίες ΤΠΕ είναι ο δίαυλος και το μέσο όλων των online σεμιναρίων σκοπός μας είναι να φιλοξενήσουμε σεμινάρια από όλους τους επιστημονικούς κλάδους.

Στην συγκεκριμένη ενημερωτική υποσελίδα ναι φιλοξενούμε μόνο σεμινάρια από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Όπως θα δείτε όμως αν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας θα δείτε ένα πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων από πολλά Πανεπιστήμια και φορείς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Μετά χαράς όμως θα δημιουργήσουμε αντίστοιχες ενημερωτικές υποσελίδες για σεμινάρια άλλων πανεπιστημίων αρκεί να παρέχουν κάποια έκπτωση για τους ωφελούμενους μας. Ένα email στο info at labheron dot gr ή μια κλήση στο 210 74 84 84 5 θα γίνει δεκτή με μεγάλη χαρά εκ μέρους μας.

4.8/5 - (72 votes)