Είπαν οι εκπαιδευόμενοι για εμάς

Γιώργος Ηλιακόπουλος

Από το “HELLO WORLD” έως το SEO και την προώθηση! Εξαιρετικό σεμινάριο όπου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σχετικά με το Web Design/Development και την συνέχεια τους

Μαλαματή Κωτούλα

Το σεμινάριο Web Design ήταν εξαιρετικό. Παρόλο που είχα αρκετές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και είχα τη δική μου ιστοσελίδα ήθελα να μάθω να δημιουργώ επαγγελματικά ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα/e-shop. Και αυτό το βρήκα σε αυτό το σεμινάριο. Είναι ένα σεμινάριο που βοηθάει τόσο έναν αρχάριο όσο και έναν που έχει γνώσεις να μάθει πολύ περισσότερα και ουσιαστικά θέματα στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Όλοι οι καθηγητές, ο κ. Δαβαλάς, η κα. Αγγελάκη είναι εξαιρετικοί. Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή και με πάρα πολλές διαδικτυακές συναντήσεις, έτσι ώστε να καταλαβαίνουμε καλύτερα το μάθημα και να λύνονται όλες οι απορίες μας. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά σε άλλα σεμινάρια.

Ντόντος Κωνσταντίνος

Είχα την χαρά και τιμή να συμμετάσχω στο τμήμα "Web designer" του Πανεπιστημίου Αιγαίου της περιόδου 2021-22. Ήταν μία επιλογή που μου άλλαξε τη ζωή. Το επίπεδο διδασκαλίας ήταν σε κορυφαίο επίπεδο με πολλά ζωντανά εξ' αποστάσεως μαθήματα, τέλεια συγγράμματα και πάνω απ' όλα οι καθηγητές ήταν στη διάθεσή μου ανά πάσα ώρα και στιγμή για να μου λύσουν οποιαδήποτε απορία. Στη διάρκεια αυτής της πορείας έγινα web designer υλοποιώντας πραγματικά project σχεδιασμού και προγραμματισμού ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων. Πάνω απ' όλα όμως οι γνώσεις που απέκτησα με βοήθησαν στον επαγγελματικό μου προσανατολισμό και στην αγορά εργασίας με τον τίτλο και το κύρος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αποτέλεσμα πλέον να εργάζομαι στον κλάδο της πληροφορικής. Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές μου, τον κύριο Αθανάσιο Δαβαλά, την κυρία Άννα Αγγελάκη και όλους τους συντελεστές αυτού του όμορφου ταξιδιού!

elen_eleutheriou

Ελένη Ελευθερίου

Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα και άριστα δομημένο. Ξεκίνησα έχοντας κάποιες βασικές θεωρητικές γνώσεις για το wordpress και με τη βοήθεια του προγράμματος κατάφερα να δημιουργήσω ολόκληρη ιστοσελίδα από την αρχή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υπεύθυνους του προγράμματος που ήταν όλοι συνεπείς και ανταποκρίθηκαν σε ό, τι δυσκολία ή απορία είχα. Εάν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με διαδικτυακά καταστήματα και ιστοσελίδες, το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μια πολύ καλή αρχή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος Τσοχαταρίδης

Παρακολούθησα το πρόγραμμα Web Designer / Developer από το Παν. Αιγαίου με τη στήριξη του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων. Πρωτοποριακό πρόγραμμα συνδυάζοντας πράξη και θεωρία, με καθηγητές που ασχολούνται προσωπικά με τον καθένα/καθεμία που πραγματικά θέλει να μάθει. Κερδίζεις σε γνώση πολλά περισσότερα από όσα αναφέρει το πρόγραμμα σπουδών.

Χάιδου Ελένη

Η ύλη ήταν πάντα εκεί για διάβασμα, οι καθηγητές πάντα διαθέσιμοι ν' απαντήσουν σε όποια ερώτηση είχαμε. Τα διαδικτυακά μαθήματα συμπλήρωναν τη θεωρία με τον καλύτερο τρόπο. Αν και μπήκα αρχάρια σ' αυτό με τη στήριξη του κ. Δαβαλά και της κ. Αγγελάκη αποφοιτώ έχοντας μεγάλη ικανοποίηση για το επίπεδο που έφτασα. Συγχαρητήρια σ' όλους. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μιχάλης Παπατκούδης

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους καθηγητές που διεξήγαν το πρόγραμμα , ήταν κατανοητοί σε ότι διδάξανε και πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και να μας λύσουν οποιαδήποτε απορία είχε προκύψει.

5/5 - (17 votes)