Μεταλαμπαδεύστε την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας εμπειρία σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι η δια βίου μάθηση είναι μια μακροχρόνια διαδικασία που ξεκινάει από την γέννηση του ανθρώπου και συνεχίζει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

   Πλέον μέσα από την υιοθέτηση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας στο χώρο της εκπαίδευσης, τόσο η γνώση όσο και οι πληροφορίες γίνονται ολοένα και πιο προσπελάσιμες για όλους τους πολίτες μίας χώρας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, ή από άλλα χαρακτηριστικά τους, όπως είναι το κοινωνικό, αλλά και το οικονομικό τους επίπεδο.

   Η ακαδημαϊκή μας εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας σε ειδικές πλατφόρμες και συστήματα διαχείρισης ψηφιακών μαθημάτων δίνουν νέες δυνατότητες στους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους εκπαιδευόμενους κάθε ηλικίας και κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ήρωνα.

Γίνε εισηγητής

Γνώρισε την απλή διαδικασία

Πως μπορείς να γίνει εισηγητής στον Ήρωνα

Η εκπαιδευτική διαδικασία στον χώρο της δια βίου μάθησης έχει ένα συγκεκριμένο φορμαλισμό τον οποίο ακολουθούμε αυστηρά και χωρίς παρεγκλίσεις

Please login to send your request!
Γίνετε και εσείς ένας επιμορφωτής στο Εργαστήριο ΤΠΕ ΉΡΩΝ και μέλος μιας μεγάλης κοινότητας.

Ταυτόχρονα όμως φυτέψτε τον σπόρο της δικής σας εκπαιδευτικής κοινότητας εντός της μεγάλης οικογένειας του Ήρωνα .

Με τη δική σας τάξη, όπου θα είστε ταυτόχρονα επιμορφωτής και σύμβουλος .

Ακολουθώντας τον ακαδημαϊκό φορμαλισμό των επαγγελματικών προγραμμάτων παγκοσμίως και με την χρήση νέων τεχνολογιών και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής
Ο επιμορφωτής θα πρέπει να διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο επιστημονικό πεδίο που αφορά το επιμορφωτικό πρόγραμμα .

.Αν η επιμόρφωση αφορά μη επιστημονικό αντικείμενο (π.χ. χειροτεχνία, κηπουρική κ.α. ) τότε θα πρέπει ο ΕΥ να είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικής ενηλικών από τον ΕΟΠΠΕΠ και να διαθέτει τουλάχιστον 5ετή πιστοποιημένη επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο.
Καλέστε μας αρχικά στο 210 74 84 84 5 για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε ή στείλτε μας ένα email στο info at labheron dot gr για να κλείσουμε ένα ραντεβού.

Κατεβάστε το αρχείο pdf πριν αρχίσετε να συμπληρώνετε ηλεκτρονικά την φόρμα για να πάρετε μια πρώτη ιδέα.

Θα καταλάβετε στην συζήτηση μας την πρακτική αξία κάθε πεδίου και θα διαπιστώσετε ότι είναι ιδιαίτερα απλό.