ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Επαγγελματικά Σεμινάρια

Επαγγελματικά σεμινάρια.

Για τον επαγγελματία που θέλει να ενισχύσει τις γνώσεις και το βιογραφικό του χωρίς να μετακινηθεί από τον χώρο εργασίας του.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως

 Δυο κατηγορίες σεμιναρίων που καθόλου τυχαία δεν βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων εργαζομένων και σπουδαστών. Ποιος τομέας της οικονομικής ζωής του σήμερα δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής και οικονομικών;

Τα σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως χρησιμοποιούν τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας και είναι εξ ορισμού το καταλληλότερο περιβάλλον εκμάθησης.

Τα σεμινάρια διοίκησης επιχειρήσεων εξίσου έχουν να επωφεληθούν από την χρήση των ΤΠΕ δεδομένου ότι η χρήση εργαλείων πληροφορικής είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλες τις φάσεις της διοίκησης μια επιχείρησης και ενός οργανισμού.

Επαγγελματικά Σεμινάρια

Μια σειρά επαγγελματικών σεμιναρίων που στόχο έχουν την επαγγελματική σας ενδυνάμωση τόσο στις προσπάθειες σας για εύρεση εργασίας όσο και στην προσπάθεια αναζήτησης εργασίας.

Τα σεμινάρια της κατηγορίας αυτάς προκύπτουν από συνεργασίες μας τόσο με Ελληνική Πανεπιστήμια και επαγγελματικούς φορείς όσο με τον Αμερικανικό Εκπαιδευτικό Φορέα CertiProf που πιστοποιεί επαγγελματίες τόσο στην Βόρειο όσο και στην Νότια Αμερική.

Τα επαγγελματικά σεμινάρια που προσφέρει το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων έχουν λάβει υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και των ανθρώπων που εμπλέκονται ή θέλουν να εμπλακούν σε αυτήν.

Γίνονται online έτσι ώστε να μπορείτε να μελετήσετε την ύλη από τον χώρο σας και στον χρόνο σας.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης γίνονται και αυτές online και μόνο όταν νοιώσετε ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο στάδιο της εξέτασης και πιστοποίησης.

Φυσικά η βεβαίωση παρακολούθησης σπουδών για όλα τα επαγγελματικά μας σεμινάρια ανεξαιρέτως δίνεται με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης και η πιστοποίηση έρχεται ως δεύτερο επιπρόσθετο / προαιρετικό στάδιο.

Το κόστος για τα επαγγελματικά μας σεμινάρια ανταποκρίνονται και αυτά στις ανάγκες ενός επαγγελματία έχοντας πάντα κατά νου ότι απευθύνονται σε ένα κοινό που θέλει να εμπλουτίσει τις δεξιότητες και το βιογραφικό του με όσο το δυνατόν πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται πλήθος επαγγελματικών προγραμμάτων που χωρίζονται σε τρεις μεγάλες θεματικές κατηγορίες.

Σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως | σεμινάρια διοίκησης επιχειρήσεων | σεμινάρια επιχειρηματικότητας

Σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως

Μια σειρά σεμιναρίων πληροφορικής εξ αποστάσεως μέσα στην οποία συμπεριλαμβάνονται και σεμινάρια για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και φυσικά νέων τεχνολογιών διαδικτύου

Σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Σεμινάρια διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών για μια σειρά θεμάτων όπως Management , Διοίκηση Επιχειρήσεων, Project Management, HRM / Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού για εξειδικευμένους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων

Σεμινάρια νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Σεμινάρια επιχειρηματικότητας που απευθύνονται τόσο σε startuppers όσο και αυτούς που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση σχετικά με το επιχειρείν. . Σεμινάρια επιχειρηματικότητας που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας εκπαίδευση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Η λίστα με τα επαγγελματικά σεμινάρια μας και από τους τρεις κλάδους (σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως, σεμινάρια διοίκησης επιχειρήσεων, σεμινάρια επιχειρηματικότητας )συνεχώς διευρύνεται γι' αυτό παρακαλούμε να επισκέπτεστε την σελίδα τακτικά για ενημερώσεις

Εισαγωγικό σεμινάριο cybersecurity και εισαγωγή στην έννοια της Κυβερνοασφάλειας με πιστοποίηση από την CertiProf

Περισσότερα εδώ

Κυβερνοασφάλεια σπουδές. Η συνέχεια του προηγούμενου σεμιναρίου cybersecurity που στηρίζεται στο Framework for Improving Critical Infrastructure Cybersecurity Version 1.1 National Institute of Standards and Technology (NIST) Cybersecurity Framework.

Περισσότερα εδώ

Μαζί με την CertiProf® Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων προσφέρουμε την  Πιστοποίηση Big Data Professional Certificate, για να κατανοήσετε τη σημασία της ανάλυσης μεγάλων δεδομένων (BIG DATA ) και να μάθετε πως αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν στην λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων.

Περισσότερα εδώ

Ένα σεμινάριο που θα σας εισάγει στην AI (Artificial Intelligence) με πιστοποίηση από την certiprof Artificial Intelligence Professional Certificate – CAIPC™

Περισσότερα εδώ

Ένα σεμινάριο για την μηχανική μάθηση (machine learning) σε συνέχεια του προηγουμένου ή όσους διαθέτουν ήδη μια πρώτη αντίληψη επί του ζητήματος που παρέχει πιστοποίηση από την certiprof

Artificial Intelligence Expert Certificate – CAIEC™

Περισσότερα εδώ

Ένα σεμινάρια με θέμα την διαχείριση καινοτομίας που οδηγεί στην πιστοποίηση της certiprof  Innovation Management Certified Professional (IMCP).

Για όσους θέλουν να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες και ορισμούς της καινοτομίας  και να μάθουν  περισσότερα σχετικά με την  μεθοδολογία που θα τους βοηθήσει  στην προώθηση της επιχειρηματικής καινοτομίας με αποτελεσματικό τρόπο.

Περισσότερα εδώ

Το Business Model Canvas αποτελεί ένα πρότυπο οπτικό  εργαλείο για την στρατηγική διαχείριση και την αποκαλούμενη λιτή εκκίνηση (lean innovation) για την ανάπτυξη νέων ή την τεκμηρίωση υφιστάμενων επιχειρηματικών μοντέλων.

Οδηγεί στην πιστοποίηση της certiprof Business Model Generation Practitioner BMGENP

Περισσότερα εδώ

Καλέστε μας στο 210 74 84 84 5 ή στείλτε μας email κάνοντας κλικ εδώ για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διερευνήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Rate this page