Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας

Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ ( Μονομετοχική του Δήμου Ζωγράφου).

Για την πόλη του Ζωγράφου

Ποιοι το αποτελούν

Το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του Δήμου Ζωγράφου αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ ( Μονομετοχική Εταιρεία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Δήμου Ζωγράφου ).

Που βρίσκεται

Το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας εδρεύει τόσο επί της έδρας της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ όσο και στα γραφεία του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και επίκειται να χρησιμοποιηθεί και η Βίλα Ζωγράφου λόγω της μεγάλης προσέλευσης στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες του.

Για ποιο λόγο δημιουργήθηκε

Μπορείτε να δείτε το σκεπτικό δημιουργίας και το μνημόνιο συνεργασίας όπως δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια εδώ.

Εκπαίδευση Δημοτών του Ζωγράφου στις ΤΠΕ

Με την διοργάνωση δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων ,τόσο εξ αποστάσεως όσο και δια ζώσης, σε μια σειρά επιστημονικών πεδίων ενισχύουμε την επαφή των απλών πολιτών με τις τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας αλλά παρέχοντας και συμβουλές για την καλυτέρευση της ζωής τους . Ήδη εκτός από μια σειρά 29 δωρεάν σεμιναρίων λειτουργεί αδιάλειπτα δωρεάν συμβουλευτική στα γραφεία του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ.

Εκπαίδευση επιχειρήσεων του Ζωγράφου στις ΤΠΕ

Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου Ζωγράφου μέσω δωρεάν παροχής συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης σε τομείς όπως κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop, προώθηση ιστοσελίδων , μέσω του επιχειρησιακού βραχίονα της DreamWeaver.Gr , αλλά στηρίζουμε και την νεοφυή επιχειρηματικότητα παρέχοντας την απαραίτητη εργαλειοθήκη ( σύνταξη business plan, pitch deck, εύρεση επενδυτών κ.α.) για την χρηματοδότηση startups αλλά και υπαρχόντων επιχειρήσεων.

Στήριξη επιχειρήσεων και συλλόγων του Ζωγράφου

Στηρίζουμε τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης όσο και σε επίπεδο διαδικτυακών εφαρμογών τους συλλόγους της πόλης του Ζωγράφου αντιλαμβανόμενοι ότι αυτοί αποτελούν το σημείο στο οποίο όχι μόνο χτυπάει η καρδιά της πόλης του Ζωγράφου αλλά ότι είναι ο καλύτερος δίαυλος επαφής και ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ζωγράφου. Παράλληλα το radiozografou.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει μια δωρεάν πύλη προβολής και να αποτελέσει διαδικτυακό σημείο αναφοράς και δράσεων του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας.

Το Γραφείο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ζωγράφου είναι στοχοπροσηλωμένο στην ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης του Δήμου Ζωγράφου και προσπαθεί να το επιτύχει μέσα από τους ακόλουθους πυλώνες δράσης οι οποίοι παρέχονται όλοι δωρεάν.

5/5 - (35 votes)