Μεταπτυχιακά εξ' αποστάσεως

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Η σχέση μας λοιπόν με τις σπουδές εξ αποστάσεως είναι βιωματική. Είναι σχέση ουσιαστική. Είναι σχέση επιλογής και επιβράβευσης. Πάνω από όλα όμως είναι μια ιστορία που έγινε δυνατή χάρη και μόνο στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ποια λοιπόν καλύτερη μεταλαμπάδευση μπορεί από το να προβάλλουμε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα εξ’ αποστάσεως και να υποστηρίξουμε συμβουλευτικά όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποια από αυτά.

Ακολουθεί η λίστα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων εξ αποστάσεως που παρέχουμε ενώ θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες στο 210 74 84 84 5 ή να μας στείλετε email στο adavalas at aegean gr 

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα πολλάκις έχει αναφερθεί στον τύπο ως ένα πρωτοποριακό και από τα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα στην χώρα μας. Το πρόγραμμα σπουδών υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης με πρότυπες συνδυαστικές μορφές εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν:
[1] ένα πενθήμερο κύκλο εντατικών διαλέξεων που πραγματοποιείται στην έδρα του Τμήματος που όπως  και η ορκωμοσία πραγματοποιούνται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο  στο Ζωγράφου Αττικής.στην αρχή ή στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου (Οκτώβριο, Ιανουάριο, Ιούνιο),
[2] ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης μάθησης, με αξιοποίηση σχετικής πλατφόρμας, που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια όλων των εβδομάδων σπουδών των τριών πρώτων ακαδημαϊκών εξαμήνων. Κατά τη διάρκεια του τέταρτου εξαμήνου εκπονείται μόνο διπλωματική εργασία. Η παρακολούθηση των μαθημάτων και η συμμετοχή στις κάθε είδους εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως εργασίες, ασκήσεις κ.λπ., είναι υποχρεωτική.
Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Τον όρο Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση τον γνωρίζουν λίγο – πολύ όλοι. Αυτό είναι το πρώτο μεταπτυχιακό που σχεδιάστηκε από ακαδημαϊκούς που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ψηφιακή διακυβέρνηση. Το πρόγραμμα σπουδών πλήρους φοίτησης διαρκεί τρία διδακτικά εξάμηνα και υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης με πρότυπες συνδυαστικές μορφές εκπαίδευσης, οι οποίες περιλαμβάνουν:
[1] ένα πενθήμερο κύκλο εντατικών διαλέξεων που πραγματοποιείται στην έδρα του Τμήματος (Σάμος, Καρλόβασι)  στην αρχή ή στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου (Οκτώβριο, Ιανουάριο, Ιούνιο),
[2] ηλεκτρονικές διαδικασίες σύγχρονης μάθησης, με αξιοποίηση σχετικής πλατφόρμας, που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία κατά τη διάρκεια όλων των εβδομάδων σπουδών των δύο πρώτων ακαδημαϊκών εξαμήνων. Κατά τη διάρκεια του τρίτου εξαμήνου εκπονείται μόνο διπλωματική εργασία. Η παρακολούθηση των μαθημάτων και η συμμετοχή στις κάθε είδους εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως εργασίες, ασκήσεις κ.λπ., είναι υποχρεωτική.

Μεταπτυχιακό στην Καινοτομία

Μεταπτυχιακό Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Η εξ’ αποστάσεως Εκπαίδευση είτε αυτή γίνεται εξ’ ολοκλήρου εξ αποστάσεως είτε κατά ένα ποσοστό δια ζώσης και το υπόλοιπο εξ αποστάσεως  γίνεται με την χρήση νέων τεχνολογιών από τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας ( ΤΠΕ ) και πλέον είναι μια σύνηθης πρακτική.  

Οι ΤΠΕ μπορούν και δίνουν μια ολοκληρωμένη διάσταση  στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση η οποία λειτουργεί ως πλήρης εναλλακτική επιλογή που επιτρέπει στον  φοιτητή να έχει τον έλεγχο της διαδικασίας μάθησής του και να συνδυάζει τις όποιες   επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις με τις σπουδές στο δικό του χώρο και χρόνο. Με τους δικούς του όρους.

Σαν Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στην διάδοση των ΤΠΕ. Το φέρει το όνομα μας , το κάνουμε πράξη μέσα από μια σειρά από online σεμινάρια, και το φέρουμε στο dna μας με το τελευταίο να μην αποτελεί μια λεκτική υπερβολή και εξηγούμαστε άμεσα.

Ο Διευθύνοντας σύμβουλος μας  Θανάσης Δαβαλάς ξεκίνησε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο , συνέχισε με ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως από το Πανεπιστήμιο Μαρκόνι (το οποίο και θα δείτε ανάμεσα στην λίστα των άλλων μεταπτυχιακών μας προγραμμάτων που παρέχουμε μέσω της CEARS της οποίας το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων είναι συνεργαζόμενο κέντρο) , ακολούθησε ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου  (το οποίο επίσης θα βρείτε ακολούθως στην λίστα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων μας)  μια διαδρομή που οδήγησε στο διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου  και πλέον να έχει την θέση του διδάσκοντα και ακαδημαϊκά υπεύθυνου σε πολλά εξ αποστάσεως προγράμματα   επί 5 συναπτά έτη αρχικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τώρα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Μπορείτε να δείτε κάποια από τα σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου εδώ

OnLine μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως του πανεπιστημίου Marconi

Η συμβουλευτική που παρέχουμε παρέχεται απολύτως ΔΩΡΕΑΝ. Σκοπός μας να ευνοηθείτε από τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών όπως κάναμε και εμείς. Τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως που ακολουθούν παρέχονται εξ αποστάσεως καθ’ ολοκληρίαν. Τα μεταπτυχιακά προσφέρονται από το πανεπιστήμιο Μαρκόνι. Το Εργαστήριο ΤΠΕ αποτελεί συνεργαζόμενο κέντρο του CEARS , αποκλειστικού εκπροσώπου του Πανεπιστημίου Marconi στην Ελλάδα , παρέχοντας συμβουλευτική και καθοδηγητική δράση για κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο φοιτητή.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα αυτά έχουν τα εξής κοινά χαρακτηριστικά: Παρέχονται από το Ιταλικό Πανεπιστήμιο Guglielmo Marconi αποκλειστικά που είναι το πρώτο ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Open University), αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ιταλίας (MIUR) με Ο.Μ. 1 Μαρτίου 2004. Θα μπορούσαμε να πούμε κατ΄αναλογία ότι είναι το “Ιταλικό ΕΑΠ”.  Για αυτούς τους λόγους ο  Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.,το έχει  αναγνωρίσει από τον Μάιο του 2010  ως ομοταγές.

Ως τώρα αναγνώριση από το Υπουργείο έχουν λάβει τα εξής μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως

  • Executive MBA
  • IMBA
  • Εκπαιδευτική Ηγεσία
  • Digital Marketing
  • Από ΔΟΑΤΑΠ η Ψυχολογία

Η εγγραφή σας σε αυτά μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Ακολουθεί η λίστα των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων για τα οποία δίνουμε κάποιες βασικές πληροφορίες και φυσικά παραμένουμε στην διάθεση μας να μιλήσετε με τον υπεύθυνο μας Θανάση Δαβαλά στο 210 74 84 84 5 και στο email info at labheron gr για να πάρετε μια ενημέρωση από έναν άνθρωπο της εκπαίδευσης , που όπως προαναφέραμε είναι και απόφοιτος των Πανεπιστημίων αυτών.

To Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεωσ Executive Master in Business Administration  MBA (ΕΜΒΑ) παραδίδεται εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά και είναι διάρκειας ενός έτους, χωρισμένο σε εκπαιδευτικές ενότητες που αφορούν οικονομικά, χρηματοοικονομικά και αγορές, γενική διαχείριση, μάρκετινγκ, επιχειρηματικό δίκαιο, νέες τεχνολογίες, καινοτομία και ΤΠΕ.

Διάρκεια μεταπτυχιακού: 1 έτος  Κόστος : 3200 ευρώ 

Το μεταπτυχιακό εξ αποστάσεωσ  διοίκησης επιχειρήσεων International MBA έχει σχεδιασθεί για άτομα που επιδιώκουν υψηλούς στόχους και επιθυμούν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να διοικήσουν ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών και δραστηριοτήτων της επιχείρησης όπως τα χρηματοοικονομικά, το ανθρώπινο δυναμικό, τις εργασιακές σχέσεις, το μάρκετινγκ, το ρίσκο, τις πωλήσεις και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Διάρκεια μεταπτυχιακού: 1 έτος |  Κόστος : 3200 ευρώ 

To μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως στη Δημόσια Διοίκηση παραδίδεται με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεεκπαίδευσης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά ή τα Ιταλικά.

Φορέας αναγνώρισης του μεταπτυχιακού είναι το  Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΑΤΕΕΝ). ( Επαγγελματικά δικαιώματα. Καλέστε μας στο 210 74 84 84 5 για περισσότερες πληροφορίες)

Διάρκεια μεταπτυχιακού: 1 έτος  Κόστος : 3200 ευρώ

4.2/5 - (71 votes)