Σεμινάρια με πιστοποίηση

Online σεμινάρια με πιστοποίηση

Μια σειρά από online σεμινάρια με πιστοποίηση  που σκοπό τους έχουν όχι μόνο να σας προσφέρουν γνώσεις αλλά και πιστοποίηση που να το αποδεικνύει.

Online σεμινάρια από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρωνα που παρέχει δωρεάν την εκπαιδευτική διαδικασία και μειώνει  το όποιο κόστος  που αφορά  αποκλειστικά το παρεχόμενο υλικό και τους φορείς πιστοποίησης.

Online σεμινάρια

Online σεμινάρια

Τα επαγγελματικά μας σεμινάρια διαφοροποιούνται από τα σεμινάρια με πιστοποίηση στο ότι έχουμε κατά νου  πάντα ότι απευθύνονται σε ένα κοινό που θέλει να εμπλουτίσει τις δεξιότητες και το βιογραφικό του με όσο το δυνατόν πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Σεμινάρια με πιστοποίηση

Τα πιστοποιημένα σεμινάρια που προσφέρει το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων έχουν λάβει υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και των ανθρώπων που εμπλέκονται ή θέλουν να εμπλακούν σε αυτήν.

Online σεμιναρια

Θεωρώντας ότι οι ΤΠΕ (Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας) μπορούν να διαδώσουν την γνώση και να την κάνουν προσιτή σε όλα τα επιστημονικά πεδία είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στα online σεμινάρια .

Το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων δεν αποτελεί κερδοσκοπικό οργανισμό. Παρέχει πλήθος από δωρεάν online σεμινάρια και εκπαιδεύσεις ενώ έχει προχωρήσει στην εκπαίδευση εκατοντάδων ανθρώπων μέχρι στιγμής. Τα πιστοποιημένα μας προγράμματα είναι στοχοπροσηλωμένα και αυτά στην κατεύθυνση της προσφοράς. Αν δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κάποιο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και θέλετε απλά να δώσετε εξετάσεις για πιστοποίηση μπορείτε να το κάνετε μέσα από εμάς χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση πέραν αυτής που αναφέρει ο φορέας πιστοποίησης.

Αν απλά είστε στην αναζήτηση του πως μπορείτε να ενδυναμώσετε το βιογραφικό σας, να έρθετε σε επαφή με τις ΤΠΕ  θα χαρούμε να μας καλέσετε αλλά και να συνδεθείτε μαζί μας online μέσα από τον διαδικτυακό τόπο που δημιουργήσαμε μαζί με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου το Researchers Book κάνοντας κλικ εδώ. Φυσικά η εγγραφή σας εκεί είναι απολύτως δωρεάν.

Online σεμινάρια DPO

Πιστοποίηση DPO με δυνατότητα διπλής πιστοποίησης από την Data Protection Officers Academy ( London UK) αλλά και με το σχήμα πιστοποίησης CDPO που είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012 από το ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης)

kΣεμινάρια με πιστοποίηση Κυβερνοασφάλειας

Σπουδές στην Κυβερνοασφάλεια με δυνατότητα λήψης πιστοποιήσεων από τέσσερις φορείς.  Από την CertiProf (USA), από την Data Protection Officers Academy ( UK) , το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΚΕΔΙΒΙΜ) και την ACTA ( Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ)

Online σεμινάρια για web designers

Πιστοποιημένο πρόγραμμα για σπουδές στο web design με πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΚΕΔΙΒΙΜ) αλλά και την ACTA ( Τεχνοβλαστός ΑΠΘ). Παράλληλα με βεβαίωση πρακτικής άσκησης από την dreamweaver.gr

Πιστοποιημένα σεμινάρια digital marketing

Πιστοποιημένο πρόγραμμα για digital marketing expert με πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (ΚΕΔΙΒΙΜ) αλλά και την ACTA ( Τεχνοβλαστός ΑΠΘ). Παράλληλα με βεβαίωση πρακτικής άσκησης στην dreamweaver.gr 

Online σεμινάρια | Πιστοποιημένα σεμινάρια

Η λίστα των σεμιναρίων με πιστοποίηση μας έχει αρχίσει να αυξάνεται όπως και οι συνεργασίες μας με πολλούς φορείς.
Σας καλούμε να έρχεστε συχνά στην ιστοσελίδα μας για να βλέπετε την λίστα των πιστοποιημένων σεμιναρίων μας ενώ μην διστάσετε να μας καλέσετε
στο 210 74 84 84 5 ή στέλνοντας μας email στο info at labheron dot gr για να μπορέσουμε μαζί να αποσαφηνίσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας
και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την περίπτωση σας.
Η εκπαίδευση είναι αγαθό. Δεν είναι προϊόν προς μαζική πώληση και έτσι το αντιμετωπίζουμε.

Σεμινάρια online αποκλειστικά με πιστοποίηση

Σαν Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων παρέχουμε μια σειρά από δωρεάν πιστοποιημένα σεμινάρια με συνεργασίες που έχουμε συνάψει με φορείς τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Μέσω της certiprof παρέχουμε πιστοποιημένα προγράμματα με αναγνώριση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με εμάς να λειτουργούμε συμβουλευτικά και υποστηρικτικά στην διαδικασία χωρίς να αποκομίζουμε κέρδος. Δίνουμε έτσι εφόδια σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή σε όσους θέλουν να δραστηροποιηθούν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού σε συνδυασμό με το μνημόνιο συνεργασίας μας με την ΕλληνοΑμερικανική Οργάνωση AHEPA.

Με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το τμήμα AEGEAN DIGITAL έχουμε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας που παρέχουμε εκπαιδευτές, υλικοτεχνική υποδομή και τα εργαστήρια μας δωρεάν για να χαμηλώσουμε θεαματικά το κόστος στα προγράμματα του και παρέχοντας δωρεάν υποτροφίες.

Με την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μας έχει πιστοποιήσει τον εκπαιδευτικό οργανισμό μας  και μια σειρά προγραμμάτων μας ενώ παρέχουμε και τα δικά της χωρίς περιθώριο κέρδους λειτουργώντας υποστηρικτικά.

 

ACTA Τεχνοβλαστός του ΑΠΘ

Logo-Acta

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - AEGEAN DIGITAL

CERTIPROF Πιστοποιήσεις απο ΗΠΑ

5/5 - (75 votes)