Σεμινάρια πληροφορικής

Σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως

Μια σειρά από σεμινάρια πληροφορικής που σαν στόχο έχουν την επαγγελματική σας ενδυνάμωση τόσο στις προσπάθειες σας για εύρεση εργασίας όσο και στην προσπάθεια αναζήτησης εργασίας. Σεμινάρια τόσο για εργαζόμενους  αλλά και  σεμινάρια για φοιτητές με λίγο χρόνο στην διάθεση τους και για αυτό Σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρωνα 

Σεμινάρια πληροφορικής

Σεμινάρια για φοιτητές

Τα σεμινάρια πληροφορικής  μας  διαφοροποιούνται από τα σεμινάρια με πιστοποίηση στο ότι έχουμε κατά νου  πάντα ότι απευθύνονται σε ένα κοινό που θέλει πρωτίστως να εμπλουτίσει τις δεξιότητες και δευτερευόντως το  βιογραφικό του με όσο το δυνατόν πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. 

Σεμινάρια για εργαζόμενους

Τα επαγγελματικά σεμινάρια για εργαζόμενους που προσφέρει το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων έχουν λάβει υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και των ανθρώπων που εμπλέκονται ή θέλουν να εμπλακούν σε αυτήν.Τα σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως είναι ιδανικά.

Σεμινάρια πληροφορικής εξ αποστάσεως για εργαζόμενους και φοιτητές

Σεμινάρια πληροφορικής αλλά και οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων αφού αυτά τα επιστημονικά πεδία αλληλοσυμπληρώνονται. Ειδικά σχεδιασμένα σεμινάρια σπουδαστές / φοιτητές / εργαζόμενους που έχουν περιορισμένο χρόνο στην διάθεση τους αλλά και για ανέργους  που θέλουν να επανέλθουν στυην αγορά εργασίας.

Online σεμινάρια DPO

Σεμινάριo GDPR - Βασικές γνώσεις

Εντός του προγράμματος Πιστοποίηση DPO υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε απλά βασικές γνώσεις επάνω στο gdpr το οποίο θα ενισχύσει το βιογραφικό σας στην εργασία σας ή στην προσπάθεια αναζήτησης εργασίας. Φοιτητές και άνεργοι επιβαρύνονται μόνο με το κόστος πιστοποίησης τρίτων φορέων αν και εφόσον αυτή είναι επιθυμητή.

kΣεμινάρια με πιστοποίηση Κυβερνοασφάλειας

Σεμινάρια Ecommerce

Το ηλεκτρονικό εμπόριο (ecommerce) είχε πάρει ευθεία ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Η πανδημία του covid επιτάχυνε και μεγέθυνε τις εξελίξεις. Γίνε κομμάτι του νέου online επιχειρηματικού σκηνικού αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις στην κατασκευή και διαχείριση ηλεκτροικών καταστημάτων.

Online σεμινάρια για web designers

Σεμινάρια κατασκευής ιστοσελίδων

Εντός του ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών web design υπάρχουν υποενότητες για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τόσο μια πρώτη επαφή με το επάγγελμα ή να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους σε συγκεκριμένα αντικείμενα της κατασκευής ιστοσελίδων και της κατασκευής eshop

Πιστοποιημένα σεμινάρια digital marketing

Digital Marketing & SEO

Με το πλήθος ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων δημιουργήθηκε η ανάγκη για ειδικούς στην διαφήμιση στο διαδίκτυο, βλ google, facebook, instagram και αλλού, καθώς και η προώθηση ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα της google στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της.

Σεμινάρια πληροφορικής | Σεμινάρια για εργαζόμενους | Σεμινάρια για φοιτητές

Η λίστα των σεμιναρίων μας έχει αρχίσει να αυξάνεται όπως και οι συνεργασίες μας με πολλούς φορείς.
Σας καλούμε να έρχεστε συχνά στην ιστοσελίδα μας για να βλέπετε την λίστα των σεμιναρίων πληροφορικής και όχι μόνο ενώ μην διστάσετε να μας καλέσετε
στο 210 74 84 84 5 ή στέλνοντας μας email στο info at labheron dot gr για να μπορέσουμε μαζί να αποσαφηνίσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας
και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την περίπτωση σας.
Η εκπαίδευση είναι αγαθό. Δεν είναι προϊόν προς μαζική πώληση και έτσι το αντιμετωπίζουμε.

Δωρεάν online σεμινάρια με πιστοποίηση

Σαν Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων παρέχουμε και δωρεάν πιστοποιημένα σεμινάρια με συνεργασίες που έχουμε συνάψει με φορείς τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Σεμινάρια Online για BIG DATA

Digital Marketing Professional Certificate

Το πρόγραμμα Digital Marketing Professional Certificate (DMPC) από την CertiProf USA παρέχει λεπτομερή κατανόηση σχετικά με τις έννοιες, τις στρατηγικές και την εφαρμογή του Digital Marketing, συμπεριλαμβανομένων των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), καμπανιών Pay Per Click (PPC), κοινωνικού μάρκετινγκ, επαναστόχευσης και ενσωμάτωσης του ψηφιακού μάρκετινγκ με το παραδοσιακό marketing.

Πιστοποιημένα σεμινάρια για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Διαδικτυακή παρουσία τοπικών επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα αυτό έρχεται να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν το διαδικτυακό τους προφίλ με την χρήση δωρεάν εργαλειών, να τους βοηθήσει στην χρήση των social media και των μηχανών αναζήτησης για την περαιτέρω προβολή τους στο διαδίκτυο τόσο εκπαιδεύοντας τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων αλλά και ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σε αυτές ή θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.

5/5 - (66 votes)