ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάριο cybersecurity | Σεμινάρια Κυβερνοασφάλειας

Η CertiProf® σε συνεργασία με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων προσφέρει μια την πιστοποίηση Cyber Security Foundation – CSFPC™ που δημιουργήθηκε από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια στην Αγγλία και στηρίζεται στον CyBOK (Cybersecurity Body Of Knowledge) και είναι licensed κάτω από Open Government Licence.

Σεμινάριο Κυβερνοασφάλειας

Σεμινάριο cybersecurity | Σεμινάρια Κυβερνοασφάλειας

Σεμινάριο cybersecurity | Σεμινάρια Κυβερνοασφάλειας :.

Με πιστοποίηση cybersecurity από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την CertiProf σε απλό και προχωρημένο επίπεδο με κόστος μόλις 100 ευρώ.

Αν ενδιαφέρεστε στο άκρως απαιτητικό παγκόσμιο περιβάλλον που διατρέχεται από διαδικτυακούς κινδύνους να γίνετε

  • Consultants
  • IT Directors
  • IT Managers
  • IT Team Leaders
  • IT Professionals

Η CertiProf σε συνεργασία με το Εργαστήριο ΤΠΕ – Ήρων παρέχουν ένα Cybersecurity σεμινάριο / πιστοποίηση που στοχεύει σε αυριανούς επαγγελματίες του χώρου που ενδιαφέρονται να μάθουν τις βέλτιστες πρακτικές κυβερνοασφάλειας για να αποφεύγουν διαδικτυακές επιθέσεις και την διαρροή κρίσιμων και ευαίσθητων δεδομένων .

Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στην ύλη και τα πορίσματα του CyBok. Το CyBOK είναι μια μοναδική πηγή, μια δεξαμενή γνώσης που περιλαμβάνει το εύρος και το βάθος της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, αποδεικνύοντας ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων.

Ο πρωταρχικός σκοπός του έργου είναι να κωδικοποιήσει τις γνώσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που στηρίζουν το επάγγελμα του υπεύθυνου κυβερνοασφάλειας.

Η πιστοποίηση Cyber Security Foundation – CSFPC™ δημιουργήθηκε από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια στην Αγγλία και στηρίζεται στον CyBOK (Cybersecurity Body Of Knowledge) και είναι licensed κάτω από Open Government Licence. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

Καλύπτει όλα τα γενικά θέματα που αφορούν το cybersecurity framework, όπως ορισμούς , εφαρμογές και monitoring. Είναι το πρώτο βήμα για να εισαχθείτε στις θεμελιώδεις έννοιες του cybersecurity.

Μέσα από την πιστοποίηση αυτή αναδεικνύεται τις ειδικές γνώσεις και ικανότητες σας και λαμβάνεται διπλή πιστοποίηση. 

Βεβαίωση σπουδών από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων,  αλλά και κατόπιν εξετάσεων πιστοποίηση από την Certiprof.

Πως λειτουργεί το σεμινάριο cybersecurity;

Στον κύκλο με τα σεμινάρια κυβερνοασφάλειας του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και της CertiProf υπάρχει και το Lead Cybersecurity Professional Certificate – LCSPC™  που απευθύνεται σε ανθρώπους που κατανοούν ήδη τις βασικές αρχές κυβερνοασφάλειας  έχοντας την απαραίτητη επαγγελματική πορεία είτε τις αντίστοιχες σπουδές επάνω στο αντικείμενο της Κυβερνοασφάλειας και φυσικά για όσους έχουν πιστοποιηθεί με επιτυχία σε αυτό το σεμινάριο cybersecurity

Θα λάβετε με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα μας κωδικούς εισόδου στην online εφαρμογή μας και θα μπορέσετε να μελετήσετε με τους δικούς σας χρόνους την ύλη του σεμιναρίου. Όταν και μόνο όταν νοιώσετε έτοιμη / ος τότε κανονίζουμε ημερομηνία online εξέτασης για εσάς η οποία στην περίπτωση που αποτύχετε έχετε δικαίωμα και δεύτερη φορά να συμμετέχετε χωρίς καμία απολύτως νέα χρέωση.

Κατά την διάρκεια της μελέτης σας μπορείτε να απευθύνεστε με email στον ακαδημαϊκά υπεύθυνο του προγράμματος μας τον κο Θανάση Δαβαλά που είναι ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Information Systems Laboratory / Department of Information and Communication Systems Engineering of UotA.

Φυσικά μπορείτε να στέλνετε απορίες σας για το πρόγραμμα στα emails adavalas at aegean dot gr και στο info at labheron dot gr όπως και δυνατότητα online συμβουλευτικής μέσω της εφαρμογής zoom για την οποία απλά απαιτείται να συνεννοηθούμε για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής ώρας.

Να τονίσουμε ότι εκτός από την βεβαίωση σπουδών που παρέχει το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και την πιστοποίηση από την CertiProf έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε διάφορα projects που συνδιοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων μέσα από την διαδικτυακή εφαρμογή Researchers Book στην οποία η εγγραφή είναι απολύτως δωρεάν και μπορείτε να επισκεφθείτε κάνοντας κλικ εδώ  καθώς και να δημοσιεύσετε τυχόν επιστημονικά σας άρθρα στο κοινό επίσης Journal του Infopolis 

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της εγγραφής σας είναι ο εταιρικός λογαριασμός του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων στην Τράπεζα Πειραιώς

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΠΕ ΗΡΩΝ
IBAN: GR27 0172 0730 0050 7309 7785 550
BIC: PIRBGRAA

Στείλτε μας μήνυμα μέσω  email στο info at labheron dot gr ή καλέστε μας στο 210 74 84 84 5 για περισσότερες πληροφορίες & διευκρινήσεις.  

CURRICULUM

Ύλη προγράμματος

Κυβερνοασφάλεια σπουδές με διπλή πιστοποίηση
  • Why Cybersecurity Matters for your Small Business.
  • Cybersecurity Framework Functions.

Fundamental Concepts of Cybersecurity NIST 1.1 (Cybersecurity Framework)

Fundamental principles of cyber risk assessment and management

Fit the task to the human

Introductory principles of law and legal research

Fundamental principles of cyber risk assessment and management, and their role in risk governance.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαδικασία Πιστοποίησης

Λαμβάνετε την ύλη που είναι στα αγγλικά και την μελετάτε με τον δικό σας χρόνο. Καλείστε όποτε το επιθυμείτε να δώσετε online εξετάσεις που είναι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής , 40 τον αριθμό στην αγγλική γλώσσα σε διάστημα μιας (1) ώρας.

Για το λάβετε την πιστοποίηση cybersecurity της certiprof στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο απαιτείται να απαντήσετε σωστά σε 24/40 ερωτήσεις (ποσοστό επιτυχίας 60%). Αν αποτύχετε έχετε δικαίωμα να προσπαθήσετε και δεύτερη φορά χωρίς να πληρώσετε ξανά το τέλος των εξετάσεων.

5/5 - (41 votes)

Δηλώστε συμμετοχή