ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάριο digital marketing

Η CertiProf® σε συνεργασία με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων προσφέρει απολύτως δωρεάν την  πιστοποίηση Digital Marketing Professional Certificate – DMPC™

Καλύπτει τόσο θέματα Search Engine Optimization (SEO) – προώθησης ιστοσελίδων όσο  και  Pay Per Click (PPC) καμπάνιες (διαφήμιση στο διαδίκτυο) και ευρύτερα θέματα  social marketing τα οποία εξετάζεται και σε πρακτικό επίπεδο μέσα από την ομάδα της DreamWeaVer.Gr

Digital Marketing σεμινάρια δωρεάν

Σεμινάριο Digital Marketing

Το σεμινάριο Digital Marketing Professional Certificate (DMPC) παρέχει λεπτομερή κατανόηση σχετικά με τις έννοιες, τις στρατηγικές και την εφαρμογή του Digital Marketing, συμπεριλαμβανομένων των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), των καμπανιών Pay Per Click (PPC), του κοινωνικού μάρκετινγκ, της επαναστόχευσης και της ενσωμάτωσης του ψηφιακού μάρκετινγκ σε άλλες μορφές marketing.

Επεκτείνετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας και αναπτύξτε την καριέρα σας. Ακολουθούν ορισμένα πλεονεκτήματα της πιστοποίησής μας:

– Αυτή η πιστοποίηση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στο μάρκετινγκ, βοηθώντας σας να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή στον ψηφιακό κόσμο.

– Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας.

– Παρακολουθήστε πελάτες από την πρώτη αλληλεπίδραση με την επωνυμία σας.

– Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό / ηλεκτρονικό σας κατάστημα (eshop)  σας για μετατροπή επισκεπτών σε πωλήσεις.

– Κατανόηση βασικών ψηφιακών εννοιών και KPI’s.

Κατεβάστε το υλικό σπουδαστή Material_for_Student_Digital_Marketing για το digital marketing που είναι και η εξεταστέα ύλη προκειμένου να αποκτήσετε την πιστοποίηση.

Πως λειτουργεί το σεμινάριο digital marketing;

Εάν είστε νέος στον τομέα, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα.

Στόχοι μάθησης
– Επισκόπηση Ψηφιακού Μάρκετινγκ
– Βασικές Έννοιες
– Lead Generation
– Αναζήτηση Μάρκετινγκ
– Διαφήμιση ψηφιακής προβολής
– Εμπειρία χρήστη και χρηστικότητα
– Email Marketing
– Social Media Marketing
– Επαναστόχευση
– Παρακολούθηση και μέτρηση
– Analytics

Στείλτε μας μήνυμα μέσω  email στο info at labheron dot gr ή καλέστε μας στο 210 74 84 84 5 για περισσότερες πληροφορίες & διευκρινήσεις.  

Δηλώστε συμμετοχή