ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάριο digital marketing

Η CertiProf® σε συνεργασία με το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων προσφέρει απολύτως δωρεάν την  πιστοποίηση Digital Marketing Professional Certificate – DMPC™

Καλύπτει τόσο θέματα Search Engine Optimization (SEO) – προώθησης ιστοσελίδων όσο  και  Pay Per Click (PPC) καμπάνιες (διαφήμιση στο διαδίκτυο) και ευρύτερα θέματα  social marketing τα οποία εξετάζεται και σε πρακτικό επίπεδο μέσα από την ομάδα της DreamWeaVer.Gr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Digital Marketing σεμινάρια δωρεάν

Σεμινάριο Digital Marketing

Το σεμινάριο Digital Marketing Professional Certificate (DMPC) παρέχει λεπτομερή κατανόηση σχετικά με τις έννοιες, τις στρατηγικές και την εφαρμογή του Digital Marketing, συμπεριλαμβανομένων των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), των καμπανιών Pay Per Click (PPC), του κοινωνικού μάρκετινγκ, της επαναστόχευσης και της ενσωμάτωσης του ψηφιακού μάρκετινγκ σε άλλες μορφές marketing.

Επεκτείνετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας και αναπτύξτε την καριέρα σας. Ακολουθούν ορισμένα πλεονεκτήματα της πιστοποίησής μας:

– Αυτή η πιστοποίηση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στο μάρκετινγκ, βοηθώντας σας να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή στον ψηφιακό κόσμο.

– Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο για να συνδεθείτε με τους πελάτες σας.

– Παρακολουθήστε πελάτες από την πρώτη αλληλεπίδραση με την επωνυμία σας.

– Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό / ηλεκτρονικό σας κατάστημα (eshop)  σας για μετατροπή επισκεπτών σε πωλήσεις.

– Κατανόηση βασικών ψηφιακών εννοιών και KPI’s.

 

Πως λειτουργεί το σεμινάριο digital marketing;

Εάν είστε νέος στον τομέα, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα.

Στόχοι μάθησης
– Επισκόπηση Ψηφιακού Μάρκετινγκ
– Βασικές Έννοιες
– Lead Generation
– Αναζήτηση Μάρκετινγκ
– Διαφήμιση ψηφιακής προβολής
– Εμπειρία χρήστη και χρηστικότητα
– Email Marketing
– Social Media Marketing
– Επαναστόχευση
– Παρακολούθηση και μέτρηση
– Analytics

Στείλτε μας μήνυμα μέσω  email στο info at labheron dot gr ή καλέστε μας στο 210 74 84 84 5 για περισσότερες πληροφορίες & διευκρινήσεις.  

Υλικό εκμάθησης

Κατεβάστε το υλικό σπουδαστή Material_for_Student_Digital_Marketing για το digital marketing που είναι και η εξεταστέα ύλη προκειμένου να αποκτήσετε την πιστοποίηση.

Διαδικασία πιστοποιήσεων

Από Ήρωνα

Για να λάβετε την πιστοποίηση από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων θα χρειαστεί μόνο η συγγραφή μιας εργασίας με αντικείμενο σχετικά με την ύλη του σεμιναρίου digital marketing  2.000 – 3.000 λέξεις έκτασης.

Το ακριβές θέμα της εργασίας θα γίνει μετά από συννενόηση με τον ακαδημαικά υπεύθυνο του προγράμματος Θανάση Δαβαλά με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω fb είτε μέσω linkedin

Η εργασία αυτή θα διατεθεί online με το ονοματεπώνυμο σας ως συγγραφέα μέσα από το περιοδικό νέων τεχνολογιών Html.Gr έτσι ώστε να συμβάλλει σε μια πυραμίδα γνώσης .

Εσείς λαμβάνετε δωρεάν γνώσεις και μια βεβαίωση παρακολούθησης σπουδών από το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και δημιουργείτε νέο εκπαιδευτικό υλικό για τους επόμενους που θα έρθουν.

Από CertiProf

Το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων σε συνεργασία με την CertiProf εξασφάλισε απολύτως δωρεάν για το ελληνικό κοινό κάποιες πιστοποιήσεις όπως την συγκεκριμένη.

Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την ύλη του προγράμματος εδώ

Ακολούθως θα πάτε στην σελίδα του προγράμματος στην CertiProf κάνοντας κλικ εδώ και θα πατήσετε Add to Cart . Δεν χρεώνεστε τίποτα απολύτως.

Απλά έτσι κάνετε λογαριασμό ώστε όταν είστε έτοιμοι να κάνετε το test πολλαπλών επιλογών από την ίδια σελίδα πάλι θα επιλέξετε το Start OnLine Exam στην Αγγλική γλώσσα και σε όποια διαθέσιμη (δεν υπάρχουν τα Ελληνικά και ούτε πρόκειται σύντομα)

Σε αυτή την περίπτωση για κάθε ζήτημα υποστήριξης μιλάτε απευθείας με την CertiProf για λόγους αμεσότητας/

Παρακαλούμε βοηθήστε την διάδοση της προσπάθειας μας για διάδοση των τεχνολογιών διαδικτύου με ένα share και μια καλή γνώμη για εμάς. Αυτή είναι και η μοναδική αμοιβή μας.

Facebook
LinkedIn
5/5 - (115 votes)